Afstandsmeters in de golfsport


Na een geweldige golf swing vanaf de tee ligt uw bal op de fairway en voor het kiezen van de club is het cruciaal de afstand naar de vlag te weten. De Laser Range Finder helpt u hier een handje bij. Met deze handige golfaccessoire is het mogelijk om de precieze afstand naar de hole te meten, zodat u de juiste club op het juiste moment gebruikt.

Is een afstandsmeter toegestaan op de golfbaan?

Sinds 2014 zijn afstandsmeters toegestaan in de golfsport. Echter heeft het gebruik wel een voorwaarde, de afstandmeter mag alleen in staat zijn om afstanden te meten en niet meer dan dat. Golfhorloges die bijvoorbeeld hoogteverschil of windkracht aangeven zijn niet toegestaan.

 

Welke afstandsmeter past bij mij?

De keuze ligt bij het gebruik van de golf afstandsmeter. Wanneer u de afstandsmeter wilt gebruiken bij competitiewedstrijden, moet er rekening gehouden worden met de regels van de NGF, de afstandsmeter mag alleen over de functie afstand meten beschikken. Een afstandsmeter met hellingsmeter is dus niet toegestaan.

 

Aanschaf van een golf afstandsmeter

Golf afstandsmeters kunnen redelijk prijzig zijn. Wanneer u voornamelijk golf als hobby speelt, kunt u ook kijken naar golfhorloges. Normaal gesproken bent u minimaal een paar honderd euro kwijt voor een afstandsmeter. Daarom bieden wij bij Golftrends u de Laser Range Finder aan. Deze afstandsmeter heeft een bereik van 800 meter. Met de Laser Range Finder heeft u na een druk op de knop de afstand van het punt dat u wil meten op uw display staan. Ook kunt u deze afstandsmeter gemakkelijk in uw broekzak stoppen door het compacte formaat. Daarnaast is de behulzing van de afstandsmeter spatwaterdicht, waardoor u deze afstandsmeter ook in de regen kan gaan gebruiken.

NU op Golftrends.nl voor maar liefst €79,99 i.p.v. €99,99!

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'LONGSHUO 6x23 6' WATERPROOF L$800 LS 800'