Voor 17:00 besteld = Morgen in huis - Gratis verzending vanaf €29

Uw Golfswing optimaliseren


Een kleine afwijking naar links of naar rechts, elke golfer heeft wel eens een dag dat het minder gaat met zijn swing. Verschillende factoren kunnen uw swing beïnvloeden. Er moet rekening gehouden worden met de positionering voordat u gaat slaan en uw houding moet juist zijn, zodat de bal vol geraakt wordt en geen afwijking heeft. Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, vandaar dat wij bij Golftrends u een handje helpen. Allereerst zullen we belichten hoe een slice voorkomen kan worden.

Verkeerde swingrichting

De voornaamste oorzaak voor een bal met slice, is de verkeerde swingrichting.  Van buiten naar binnen of extreem ver naar links uitweren. Echter staat het clubblad vaak wel goed, de truc is dan ook om het blad gelijk te houden maar de swingrichting rechter of iets naar rechts te bewegen.Golf Swing verbeteren, Golf Swing Trainer, Swing guide

Indraaien schouders

Wat ook een oorzaak kan zijn is het te weinig indraaien bij een swing. Het is belangrijk om bij een swing je schouders in te draaien. Dit kan geoefend worden door een stok te klemmen tussen je armen en nu alleen de schouders in te draaien. Op deze manier krijgt u feeling met het indraaien van de schouders.

 De Golf Swing Trainer

Ook wij bij Golftrends bieden u een oplossing aan. Wilt u uw golfswing verbeteren? Dan is de Golf swing Trainer de ideale oplossing voor u. Bij golftrends bieden wij deze handige tool aan, voor eenieder die moeite heeft met het positioneren tijdens de swing. De Golf Swing trainer is gemakkelijk te hanteren aan de club. Zo kunt u met de Golf Swing trainer eindeloos oefenen op de driving range en uw swing zo perfectioneren. Uw armen worden door middel van deze handige tool op de juiste afstand gehouden tijdens uw swing, zodat de slice aan de bal verdwijnt.

 De Golf Swing trainer is nu te koop op Golftrends.nl voor maar liefst €9,99 i.p.v. €15,00!